Ankara Ülker Bisküvi ve Önem Gıda Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Ankara Ülker Bisküvi ve Önem Gıda Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Ankara Ülker Bisküvi ve Önem Gıda San. ve Tic. A.Ş. işletmelerinde uygulanmak üzere TÜGİS (Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası) ile Sendikamız Öz Gıda İş arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Ankara Ülker Bisküvi bünyesinde 800 sendika üyesi çalışanı kapsayan toplu iş sözleşmesi 1 Ocak 2024 – 31 Aralık 2025 tarihleri arasında iki yıl süreyle geçerli olacak.

27 Mart 2024 tarihinde yapılan müzakereye, Genel Başkanımız Halil Çukutli, Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy, İşveren Yetkilileri, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Şube Başkan Yardımcımız Gencay Demir ve işyeri sendika temsilcilerimiz katıldı.

Çukutli, Sözleşmemiz üyelerimize hayırlı olsun
Ülkemizin içinden geçtiği zorlu ekonomik koşullara rağmen üyelerimiz lehine bir sözleşme imzalamak için tüm taraflar olarak gayretle çalıştıklarını söyleyen Çukutli, “müzakere süresince desteklerinden dolayı TÜGİS ve Ülker ve Önem Gıda yönetimlerine teşekkür ediyor, yeni dönem sözleşmemizin üyelerimize, sendikamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 27 Mart 2024 Çarşamba