Gülpolat, Gönenli Süt ile Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü İmzaladı

Gülpolat, Gönenli Süt ile Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü İmzaladı

Genel Başkan Yardımcımızı Ramazan Gülpolat, Gönenli Süt yöneticileri yaptığı görüşme neticesinde üyemiz işçiler adına toplu iş sözleşmesi ek protokolü imzaladı.

Gönenli Süt Genel Müdür Yardımcısı Ergin Dülger ile Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat arasında 3 Kasım 2023 tarihinde imzalanan protokol ile yüksek enflasyon ve günlük değişen ekonomik koşulların çalışanlar üzerindeki olumsuz etkisini bir nebze olsun kırabilmek adına toplu iş sözleşmesinde yer alan bazı ücret maddelerinde düzenlemeye gidildi.

Yürürlükte olan toplu iş sözleşmesine uyumlu hale getirilen anlaşmada, Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat’ın yanı sıra Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya ve Temsilcilerimiz yer aldı.

Gülpolat “Gönenli Süt yönetimine teşekkür ediyorum”
Hayat pahalılığı ve enflasyonun ücretli çalışanlar üzerinde ağır etkiler bıraktığını belirten Genel Başkan Yardımcımız Gülpolat, “Gönenli Süt Genel Müdür Yardımcısı Ergin Dülger ile yaptığımız görüşmede ücretlerde düzenlemeye gidilmesine olumlu yaklaşmıştır. Anlayış ve desteklerinden dolayı Gönenli Süt yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, üyelerimize ve Gönenli Süt ailesine hayırlı olmasını dileriz” temennisinde bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 4 Kasım 2023 Cumartesi