Bursasu toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşmaya varıldı

Bursasu toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşmaya varıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Bursasu ile Sendikamız Öz Gıda-İş arasında bir süredir yürütülen 2. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varıldı. Yaklaşık 70 sendika üyesi Bursasu çalışanını kapsayan ve kazanımlarla sonuçlanan Toplu İş Sözleşmesi, 1 Ocak 2023 ve 31 Aralık 2024 tarihleri arasında olmak üzere iki yıl süreyle geçerli olacak.

Toplu sözleme; Bursa Su Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Gök, Genel Müdür İhsan Işık, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, Bursasu Mali İşler Sorumlusu Resul Güven, İK Sorumlusu Özgür Yılmaz, Hukuk Müşavirimiz Av. Mecit Zeren, TİS Uzmanımız Muhammed Peçe ve temsilcilerimizin katılımı ile 18 Mayıs 2023 tarihinde Bursasu toplantı salonunda imzalandı.

Genel Başkan Yardımcımızdan Hayırlı Olsun Mesajı
Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, süreçle ilgili; “Başta Öz Gıda İş ve işletmemizin değerli yöneticileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunar, neticenin sektörümüz ve çalışanlarımız için hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 19 Mayıs 2023 Cuma