Donuk Fırıncılık’ta Sözleşme Sevinci!

Donuk Fırıncılık’ta Sözleşme Sevinci!

Donuk Fırıncılık Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş.’de bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri Genel Başkanımız Halil Çukutli’nin katılımıyla 25 Mart 2024 Pazartesi günü yapılan son oturumun ardından yapılan anlaşma ile sonuçlandı.

Üyelerimizle birlikte yürüttüğümüz bu zorlu süreçte, üyelerimizin ücretleri ve sosyal haklarında önemli oranlarda iyileştirmeler yapıldı. Donuk Fırıncılık çalışanlarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi, 01.01.2024-31.12.2025 tarihleri arasında 24 ay geçerli olmak üzere imzalandı.

Yapılan müzakerelerde Genel Başkanımız Halil Çukutli’nin yanı sıra Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, DFU Genel Müdürü Ilgın Hasırcıoğlu, Kerevitaş & Yib ve DFU İnsan kaynakları Müdürü Murat Fikrettin Turan, Endüstriyel İlişkiler Grup Müdürü Selçuk Saka, DFU İnsan Kaynakları Müdürü Ayfer Korkmaz Güven, Fabrika Müdürü Şahin Albayrak, Gebze Şube Başkanımız Cemal Öztürk ve işyeri sendika temsilcilerimiz yer aldı.

Çukutli, sözleşmenin hayırlı olması dileğinde bulundu
Sözleşmenin emeği ve ekmeği için mücadele veren tüm DFU çalışanlarına, sendikamıza ve işletmeye hayırlı olmasını temenni eden Genel Başkanımız Çukutli, Donuk Fırıncılık yöneticilerine teşekkür etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 25 Mart 2024 Pazartesi