Öz Gıda İş MESYEB, “Gıda İnovasyon Zirvesi ve Gıda Plus Ödülleri”ne Katılım Sağladı

Öz Gıda İş MESYEB, “Gıda İnovasyon Zirvesi ve Gıda Plus Ödülleri”ne Katılım Sağladı

Gıda İçecek ve Tarım Politikaları Araştırma Merkezi (GİFT) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Gıda İnovasyon Zirvesi ve Gıda Plus Ödülleri” etkinliğinde, Öz Gıda İş MESYEB (Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi) gıda sektörünün öncü temsilcileriyle bir araya geldi.

Zirvede, Türkiye’nin gıda sektöründe TÜRKAK ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilmiş ilk ve kendi yeterlilik alanlarında tek belgelendirme kuruluşu olan MESYEB, sektör paydaşlarına yönelik tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerinde bulundu.
MESYEB İktisadi İşletme Müdürümüz Sinan Özenç Dalgıç ve Belgelendirme Birim Sorumlumuz Fetih Ülker, açtıkları stantta birçok gıda firmasıyla birebir görüşmeler gerçekleştirerek, mesleki yeterlilik ve belgelendirme süreçleri hakkında detaylı bilgi aktardılar.

Zirve boyunca gerçekleştirilen oturumlarda gıda sektörünün geleceğine yön verecek yenilikçi uygulamalar, sürdürülebilir üretim politikaları ve kalite standartları üzerine önemli değerlendirmeler yapıldı.

Etkinliğe katkılarından dolayı TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı ve MESYEB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Kaan Sidar’a, TÜGİS Genel Sekreteri Altay Özgür’e, Dr. Hasan İrfan Demiryol’a ve GİFT Genel Sekreteri İrem Yakışıklı Hanımefendi’ye desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.
Yayımlanma Tarihi: 15 Ekim 2025 Çarşamba