Natura Gıda’da Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Natura Gıda’da Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Bursa Şubemize bağlı Natura Gıda Golf Dondurma Bursa ve Kahramanmaraş işyerlerinde çalışan yaklaşık 900 üyemizi kapsayan yeni dönem Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Gülpolat: “Üyelerimizin kazanımlarını artırmak temel hedefimiz”

Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde konuşan Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, enflasyon nedeniyle mevcut ekonomik koşulların işçilerin aleyhine bir durum ortaya koyduğuna dikkat çekerek, “Sendika olarak her imzaladığımız toplu iş sözleşmesinde, enflasyon karşısında sürekli düşen alım gücüne karşı üyelerimizin kazanımlarını korumayı hedefliyoruz. İşveren tarafı ile yaptığımız müzakerelerde, adil ve makul taleplerle hem üyelerimizin kazanımlarını artıracak hem de üretim verimliliğini sağlayacak bir sözleşme yapılması için gayret gösteriyoruz. Natura Gıda Golf Dondurma ile imzaladığımız yeni dönem toplu iş sözleşmesinin başta üyelerimiz olmak üzere tüm taraflar için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yeni Dönem Toplu İş Sözleşmesi 2 Yıl Süreyle Yürürlükte Kalacak

01 Temmuz 2025 – 30 Haziran 2027 tarihleri arasında yürürlükte olacak sözleşme; üyelerimizin ekonomik, sosyal ve özlük haklarında önemli kazanımlar içeriyor. Toplu iş sözleşmesi, Natura Gıda yetkilileri, işveren sendikası TÜGİS ve sendikamız Öz Gıda İş arasında gerçekleştirildi. İmza törenine, sendikamız Öz Gıda İş adına Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat ve Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya katılırken; işveren tarafını TÜGİS Genel Sekreteri Altay Özgür, Natura Gıda Genel Müdürü Hasan Ali Soytekin, İnsan Kaynakları Direktörü Mehmet Akif Yumuk ve İnsan Kaynakları Müdürü Neşat Solak temsil etti. Sözleşme töreninde TİS Uzmanımız Muhammet Peçe, sendika işyeri temsilcilerimiz Ethem Yıldırım ve Güllü Menteşe de hazır bulundu.

Basın Bürosu

Yayımlanma Tarihi: 14 Eylül 2025 Pazar