Özgörkey 2. Dönem Toplu İş Sözleşmesi’nde anlaşma sağlandı

Özgörkey 2. Dönem Toplu İş Sözleşmesi’nde anlaşma sağlandı

Türkiye gıda sektörünün önemli kuruluşlarından biri olarak, Torbalı Tesislerinde yaklaşık 800 kişiye istihdam sağlayan Özgörkey Grubu ile Sendikamız Öz Gıda İş arasındaki 2. Dönem toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı.

01 Ekim 2023 – 31 Eylül 2025 yıllarını kapsayan 24 ay süre ile yürürlükte kalacak toplu iş sözleşmesi görüşmelerine Özgörkey Gıda adına, İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Serbülent Tabak, Grup Finans Direktörü Tuncay Muslu, Hukuk Danışmanı Av. Prof.Dr.Serkan Odaman, Şirket Vekili Av.Fatma Çimen, Endüstri İlişkiler Müdürü Çağdaş Işıksoy,

Sendikamız adına ise, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, İzmir Şube Başkanımız İbrahim Otlak ve İşyeri Sendika Temsilcilerimiz katıldı.

Çalışanlarımızın alınterine, emeğine yakışır bir sözleşmeye imza attık
Toplu iş sözleşmesinin başarılı bir şekilde sonuçlandırılması için yoğun şekilde çalışıldığını vurgulayan Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu; “Çalışanlarımızın alın terine, emeğine, başarısına yakışır bir sözleşmeye imza attık. Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini bu karşılıklı hassasiyetten hareketle, ortak memnuniyet paydasında sona erdirip, bugün imza altına almış olmaktan büyük mutluluk duyuyor, mücadele süreci içinde yer alan işveren yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sözleşmemiz başta işçilerimiz olmak üzere tüm taraflara hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun" ifadelerini kullandı.

Özgörkey Gıda yetkililerinin de toplu iş sözleşmesinin hayırlı olması yönünde yapmış olduğu konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Kasım 2023 Cuma