CCC’de Sözleşme Sevinci!

CCC’de Sözleşme Sevinci!

Continental Confectionery Company (CCC) Çorlu Sakız ve Şekerleme fabrikası ile sendikamız arasında 27 Kasım 2020 tarihinde başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, yapılan son oturumun ardından 18 Aralık 2020 Cuma günü yapılan anlaşma ile sonuçlandı.

İmzalanan 01.10.2020 -31.09.2022 tarihleri arasında 2 yıl süre ile yürürlükte kalacak toplu iş sözleşmesi ile çalışanların ekonomik ve sosyal halklarında önemli kazanımlar elde edildi.

Çalışma barışı açısından önemli bir imzayı daha geride bıraktık
CCC ile bir süredir devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini anlaşma ile sona erdirip, imzalanmasından duyduğu memnuniyeti diye getiren Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;

“Öz Gıda İş ailesi adına gururlu, huzurlu ve mutluyuz. Sektörün önemli işletmelerinden CCC’de TİS anlaşmasını işverenle karşılıklı iyi niyet adımları atarak bağıtladık. Ülkedeki koşullar dikkate alındığında iyi bir sözleşme imzaladık. Böylelikle çalışma barışımız açısından önemli bir imzayı daha geride bırakmış oluyoruz. Müzakere süresince, başta CCC’nin değerli yöneticileri olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkür eder, neticenin başta üyelerimiz olmak üzere tüm taraflar için hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Video konferans yöntemi ile yapılan son toplantıda, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, CCC fabrika Genel Müdürü Önder Sami Atay, Pladis İnsan Kaynakları Direktörü Alper kantar, CCC İK Müdürü İsmail Bulgan,

Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Abdulhalik Damar, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Zeki Toslu, Şube Başkan Yardımcımız Emrah Akın, CCC İşyeri Baş Temsilcimiz Barış Odacı, Temsilcilerimiz İzzet İsen, Ramazan Başer, Neşe Köse ve Tügis yetkilisi Mehmet Koçak yer aldı.

Üyelerimiz bilgilendirildi
Anlaşma sonrası fabrikaya giderek üyelerimizle birlikte bir toplantı yapan İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Zeki Toslu, toplu iş sözleşmesinde varılan anlaşmanın detayları hakkında üyelerimize açıklamalarda bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 19 Aralık 2020 Cumartesi