Kerpe Gıda’da ilk toplu sözleşmemizi imzaladık

Kerpe Gıda’da ilk toplu sözleşmemizi imzaladık

Kerpe Gıda San. ve Tic.A.Ş. ile sendikamız Öz Gıda İş arasında 01.01.2020 - 31.12.2022 tarihleri arasında 36 ay süre ile yürürlükte kalacak, 300 kişiyi kapsayan 1. dönem toplu iş sözleşmesi 13 Ağustos 2020 tarihinde imzalandı.

Video konferans ile yapılan müzakerelere, Kerevitaş- YİB Başkanı (CEO) Şükrü Çin, Kerevitaş – YİB Başkan Yardımcısı Sadettin Atilla, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Yıldız Holding İK Müdürü Selçuk Saka, Kerevitaş-YİB İK Direktörü Murat Fikrettin Turan, Kerevitaş ve Kerpe Gıda İK Müdürü Alper Yılmazer,

Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Abdulhalik Damar, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya ve İşyeri Sendika Temsilcilerimiz katıldı.

Anlaşma sonrası bir açıklama yapan Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli,  “Kerpe Gıda’da çalışan üyelerimizin emeklerinin karşılığı olan ücretlerini alabilmeleri için yürüttüğümüz müzakereleri güzel bir şekilde sonuçlandırmış bulunuyoruz. Emeği geçen arkadaşlarımıza buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. İlk sözleşmemizin tüm çalışanlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 14 Ağustos 2020 Cuma