Gebze Şube Başkanımız Mustafa Şahin’den Veda Yazısı

Gebze Şube Başkanımız Mustafa Şahin’den Veda Yazısı

Gebze Şube Başkanımız Mustafa Şahin, 2009 yılından itibaren yürüttüğü sendikadaki görevinden 20 Nisan 2018 tarihinde istifa ettiğini açıkladı.

Şahin bu istifasının ardından kaleme aldığı "veda" başlıklı yazısında ‘Bilmeyerek kırdığı, üzdüğü, gücendirdiği, herkesten helallik istediğini’ söyledi.

İşte Mustafa Şahin’in kısa veda yazısı:

Veda

Biliyorum ki Allah’ın bize reva gördüğü hiçbir şey boşuna değil. Sendikal hayatımda belki bundan sonraki hayatımda bile yaşayamayacağım kadar çok anılarım oldu.

Mücadeleler ettim, kavgalar verdim, çocuklar gibi sevindiğim olaylar da oldu, nadir de olsa üzüldüğüm şeyler de yaşadım. Kırgınlıklarım da oldu ya da bana kırılanlar da. Bunlarla birlikte çok sağlam dostlarım da oldu. Velhasıl kelam bir şeyler yapmaya çalışırken hatalarımız ve yanlışlarımız olmuştur mutlaka.

Allah-ı vekil bilerek veya isteyerek hiçbir gönlü kırmak istemedim.

Ömrümüzün her günü ve her dönemi ayrı bir sınav, ayrı bir hesap. İnşallah sendikal yaşamımdaki hesabımda doğrularımız ve iyilerimiz fazladır. Bunu değerlendirmek tabidir ki benim haddim değil.

Bilmeyerek kırdığım, üzdüğüm, darıltıp gücendirdiğim, kendisine yanlış gelen şeyi söylediğim veya yaptığım kısaca sürç-i lisanım varsa affola.

Yoktur ama benim hakkım varsa herkese ve her yere helal olsun. Sizler de helal ederseniz sevinirim.

İnsan her zaman değişik şeyler düşünemiyor, şartlar ve fırsatlar her zaman çalmıyor kapıyı. Bir fırsat çıktı ben de doğru ve hayırlı olacak inancıyla denemeye karar verdim. Kendi işimi kurup hayatın bir başka alanında mücadeleme devam edeceğim.

09.03.2009 tarihinde başladığım Öz Gıda İş sendikası içindeki yolculuğuma 20 Nisan 2018 tarihinde kendi isteğimle son verdim.

Hayat kısa dünya küçük: Dua müşterek eksik etmezseniz sevinirim.

Güzel günlerde ve doğru yerlerde görüşmek üzere HOŞÇAKALIN.

Mustafa ŞAHİN

Yolun ve bahtın açık olsun


'Öz Gıda İş sendikası olarak bugüne kadar verdiğin tüm emekler için gönülden teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki yaşamında başarı ve esenlikler dileriz. Yolun ve bahtın açık olsun.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 30 Nisan 2018 Pazartesi