Sanaldan Gerçekliğe Gençlik İçin Güvenli Unlu Mamuller Üretimi Projesi Toplantısı Yapıldı

Sanaldan Gerçekliğe Gençlik İçin Güvenli Unlu Mamuller Üretimi Projesi Toplantısı Yapıldı

Sanaldan Gerçekliğe Gençlik İçin Güvenli Unlu Mamuller Üretimi Projesi'nin ikinci toplantısı Öz Gıda İş Sendikası genel merkezinde gerçekleştirildi.

Proje ortaklarımızdan; Assipan Sicilia- Confcommerciao Imprese Per Italia (İtalya), Universiti of Maribor (Slovenya), Istituto Formazione Operatori Azierdali (İtalya) temsilcilerinin katıldığı toplantı iki gün boyunca devam etti. Toplantı süresince proje kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetler, proje ortaklarının kurumsal yapısı ve gerçekleştirdikleri faaliyetler ve proje kapsamındaki görev ve sorumluluklarının ne olduğu anlatıldı.

Projenin koordinatör kuruluşu Öz Gıda İş Sendikasıyla birlikte altı proje ortağı ile birlikte yürütülecek proje kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetler şunlardır:
 

  • Güvenli Unlu mamuller Üretimi için gerekli olan İş sağlığı ve güvenliği konuları başta olmak üzere, Hijyenik Ürün Üretimi için Gerekli Olan şartları ihtiva eden bir Modül yazılacak.
  • Oluşturulan bu Modül bir Portala aktarılacak.
  • 4 Ülkeye, modül yazımı ve sektörel tecrübe paylaşımı için ziyaretler gerçekleştirilecek, (Türkiye, İngiltere, İtalya, Portekiz ve Polonya)
  • Türkiye'de bir Başlangıç toplantısı yapılacak.
  • Türkiye'den 5 kişi olmak üzere 4 ülkeden de 5'er kişinin geleceği bir eğitim düzenlenecek.


Basın Bürosu  
Yayımlanma Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe