Şampiyon Kalite Güvence

Şampiyon Kalite Güvence

2017 Geleneksel Ak Gıda Halı Saha Turnuvasının şampiyonu Kalite Güvence olurken, ikinciliği Pireysan, üçüncülüğü ise Homojen Yoğurt aldı.

8. Geleneksel Ak Gıda Halı Saha Turnuvası Pamukova Çelikler Spor Kompleksinde oynanan 3'üncülük ve final karşılaşmaları ile sona erdi. Turnuvanın 3'üncüsü Homojen Yoğurt takımı olurken şampiyonluk kupasını geçen yıl olduğu gibi bu yılda Kalite Güvence takımı kaldırdı. 18 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde Pireysan ile karşılaşan Kalite Güvence adeta adı gibi kalitesini de ortaya koydu ve rakibini farklı bir sonuçla yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Ak Gıda Halı Saha Turnuvası şampiyonu Kalite Güvence takımı, şampiyonluk kupasını Ak Gıda İnsan Kaynakları Grup Direktörü Erkan Güngör'ün ellerinden alırken, Turnuvanın 2'incisi Pireysan takımına ödüllerini Sakarya Şube Başkanımız Hayati Özer verdi. Turnuvada 3'üncü olan Homojen Yoğurt takımı ise ödüllerini Ak Gıda Fabrika Müdürleri Alper Akdeniz ile Levent Uygar'dan aldı.

Homojen takımının oyuncusu Ersin Keskin 24 gol atarak turnuvanın gol kralı oldu. Kupasını, Üretim Müdürü Ceyhun Erdem Azgı'dan aldı. Kupa töreninden sonra oyuncular ve seyirciler, müzik eşliğinde çiftetelli oynayarak sevinçlerini paylaştılar.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe