Hak-İş Rize İl Başkanları Ak Parti Rize İl Başkanını Ziyaret Etti!

Hak-İş Rize İl Başkanları Ak Parti Rize İl Başkanını Ziyaret Etti!

Hak-İş Konfederasyonu Rize İl Başkanlığı olarak, Hak-İş Rize İl Başkanı ve Öz Gıda-İş Sendikası D. Karadeniz Rize Şube Başkanımız Sultan Murat Karadağ, Konfederasyonumuza Bağlı Rize İl Başkanları ile birlikte Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Hak-İş Rize İl Başkanı ve Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanımız Sultan Murat Karadağ’ın yanı sıra Öz-İş Sendikası Rize İl Temsilcisi Tuncay Kadir, Öz Büro İş Sendikası Rize İl Temsilcisi Ali Özyanık ve Enerji-İş Sendikası Rize İl Temsilcisi Fatih Şamlı katıldı.

Yapılan Ziyarette, Mevsimlik işçilerin 9 ay 29 güne kadar çalışabilmesinin önünü açan düzenlemede Çaykur’da çalışan mevsimlik işçilerin en az 180 gün ve üstü çalışabilmesi için engellerin aşılması konusunda yapılan çalışmalar ve daha ne gibi düzenlemeler yapılabileceği istişare edildi.

Rize Şube Başkanımız Karadağ ayrıca, taşeron, mevsimlik işçiler ve 4C kapsamında çalışanlar için yapılan tarihi düzenleme ile ilgili katkılarından dolayı Adalet ve Kalkınma Partisi Rize İl Başkanı Muhammed Avcı’ya teşekkür etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 20 Mart 2018 Salı