Genel Başkanımız Ankara Şube Temsilciler Meclisi'ne katıldı

Genel Başkanımız Ankara Şube Temsilciler Meclisi'ne katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Ankara Şube Temsilciler Meclisi Toplantısında işyeri sendika temsilcilerimiz ile bir araya geldi.

Ankara Şube Başkanlığımız, 2018 yılının ilk Temsilciler Meclisi Toplantısı'nı 15 Mart 2018 tarihinde sendikamız genel merkez toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya Genel Başkanımız Mehmet Şahin’in yanı sıra, Genel Başkan Yardımcımız Emin Sürücü, Ankara Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu, Şube Başkan Yardımcılarımız, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan ile Ankara şubemizin örgütlü olduğu Ülker Bisküvi, AOÇ, Ankara Halk Ekmek, Aytaç, ESK Genel Müdürlük, Sincan ve Yozgat Kombina, Hero Baby, Unmaş ve Kavacık Memba Suları işyerlerinde çalışan işyeri sendika Baş Temsilci ve Temsilcilerimiz katıldı.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, 7 Mart’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Ankara Arena Spor Salonunda 25 bine yakın HAK-İŞ’li kadının katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 7. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması, 696 sayılı KHK ile hayata geçirilen taşeron işçilerin kadroya alınması, kayıt dışı, işsizlik, çalışanların üzerindeki vergi yükünün azaltılması ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin’de başarıyla yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ayrıca mensubu olduğumuz Hak-İş’in ve sendikamızın, kurulduğu günden bu yana çalışma hayatına vermiş olduğu katkılar hakkında bilgilendirmede bulunan Şahin, temsilcilerimizden gelen soruları da yanıtladı.

Toplantıda, çalışma hayatında yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca işletmelerdeki sorunlar ve talepler, yeni bağıtlanacak toplu iş sözleşmeleri ile ilgili değerlendirmeler, Şube faaliyetleri, örgütlenmeler ve yapılması planlanan sosyal aktiviteler konuları masaya yatırıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 15 Mart 2018 Perşembe