Sanaldan Gerçekliğe Gençlik İçin Güvenli Unlu Mamuller Üretimi Projesi Başladı

Sanaldan Gerçekliğe Gençlik İçin Güvenli Unlu Mamuller Üretimi Projesi Başladı

Öz Gıda İş Sendikası'nın koordinatör kuruluş olarak yer aldığı 'Sanaldan Gerçekliğe Gençlik İçin Güvenli Unlu Mamuller Üretimi Projesi' başladı.

Projenin koordinatör kuruluşu Öz Gıda İş Sendikasıyla birlikte altı proje ortağı ile birlikte yürütülecek proje kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetler şunlardır:

Güvenli Unlu mamuller Üretimi için gerekli olan İş sağlığı ve güvenliği konuları başta olmak üzere, Hijyenik Ürün Üretimi için Gerekli Olan şartları ihtiva eden bir Modül yazılacak.

Oluşturulan bu Modül bir Portala aktarılacak.

4 Ülkeye, modül yazımı ve sektörel tecrübe paylaşımı için ziyaretler gerçekleştirilecek, (Türkiye, İngiltere, İtalya, Portekiz ve Polonya)

Türkiye'de bir Başlangıç toplantısı yapılacak.

Türkiye'den 5 kişi olmak üzere 4 ülkeden de 5'er kişinin geleceği bir eğitim düzenlenecek. Bu kapsamda projenin ilk toplantısı Öz Gıda İş Sendikası genel merkezinde gerçekleştirildi. Sektör temsilcilerinin de katıldığı bu toplantıda sektörün ihtiyaçları ve proje faaliyetleri hakkında ön çalışma yapıldı. Toplantıda ihtiyaç analizi, sektör sorunlarının analizi ve çalışma koşulları gibi konularda atölye çalışması yapıldı. Projenin bir sonraki toplantısı 15 Mayıs 2017 tarihinde yine Öz Gıda İş Sendikası genel merkezinde yapılacaktır.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe