ÖZGÖRKEY Gıda Örgütlenmesinde mutlu son!

ÖZGÖRKEY Gıda Örgütlenmesinde mutlu son!

Torbalı/İzmir'de faaliyet gösteren Özgörkey Gıda işyerinde yaklaşık 1,5 yıldır devam eden örgütlenme sürecimizin en önemli ayağı tamamlanmıştır.

Bugün itibariyle yasanın aradığı gerekli çoğunluk sayısı tamamlanmış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına 27.04.2017 tarih ve 5166 sayılı yazımızla çoğunluk tespiti ve yetki için müracaat yapılmıştır.

Bakanlıktan alınacak evrak sadece yasal prosedürün tamamlanmasıdır.

Öz Gıda İş Sendikası olarak nasıl ki ilk üyemizi kayıt ettiğimiz günden bu zamana her durum ve şartta üyelerimize sahip çıkmış ve onların yanında olmuşsak bundan sonraki süreçte de bu duruş ve hassasiyetimiz devam edecektir.

Sürecin başından beri ÖZ GIDA İŞ Sendikası olarak bizler ÖZGÖRKEY Gıda işyerimize ve yöneticilerin hukukuna nasıl ki dikkatli ve ölçülü davrandıysak ÖZGÖRKEY Gıda işvereni de ÖZ GIDA İŞ Sendikamız ve üyelerine aynı dikkat ve hassasiyetle yaklaşmıştır.

UMUT EDİYORUZ

Uzun yıllar birlikte görev yapacağımız ve ÖZGÖRKEY Gıda'yı hak ettiği yere birlikte getirmeye çaba sarf edeceğimiz işyerimiz, bir an evvel BARIŞ, HUZUR ve KARDEŞLİĞİ oluşturmamız adına bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyet ve özveriyle davranmaya devam edecektir.

Bu dilek ve temennilerimizle ÖZGÖRKEY Gıda işyerinde çalışan üyelerimize bir kere daha bu süreçte gösterdikleri birlik, beraberlik ve dayanışmaya devam etmelerini, görevlerini ve çalışmalarını yaparken çok dikkatle ve örgütlü sınıfa yakışacak şekilde yapmaya devam etmelerini rica ederiz.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe