Kerevitaş Çalışanlarına Çanakkale Gezisi düzenlendi

Kerevitaş Çalışanlarına Çanakkale Gezisi düzenlendi

Bursa Şube Başkanlığımız ve Kerevitaş işyerimizin organize ettiği Çanakkale gezisi 100 üyemizin katılımıyla 23 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Sabah saatlerinde Çanakkale'ye varıldıktan sonra kahvaltının ardından Çanakkale Savaşının yaşandığı tarihi yerler manevi bir atmosferde gezilirken, Çanakkale'de verilen üstün mücadelelerin yaşanmış örnekleri de tur rehberi tarafından katılımcılara anlatıldı.

Çanakkale Şehitliği ziyareti esnasında "Gelibolu Yarımadası, Seyit Onbaşı Anıtı, Kilitbahir, Şehitler abidesi, Conkbayırı, Arıburnu, Seddülbahir, Namazgah tabyaları, 57. Alay şehitliği, Kemalyeri, Şahindere Hastene Şehitliği ve Özel Müzeler ve Çanakkale şehir merkezine 37 km uzaklıkta olan Truva Antik kent'te gidilerek gezi sonlandırılmıştır.

Gezi programı üyelerimiz tarafından büyük bir beğeni ve memnuniyetle karşılanmış, Çanakkale Şehitliğini görmek her zaman hayalleri olduğunu, ülke ve millet olarak var oluş mücadelesi vermiş olduğumuz Çanakkale savaşının yapıldığı mukaddes toprakları gezip gördükleri için manevi duygularının arttığını belirten konuşmalar yaparak, sendikamıza ve Kerevitaş yöneticilerine sonsuz teşekkürlerini belirtmişlerdir.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe