İstanbul I Nolu Şube Temsilciler Meclisi Toplandı

İstanbul I Nolu Şube Temsilciler Meclisi Toplandı

İstanbul 1nolu şubemize bağlı işyerlerindeki işyeri sendika baş temsilci ve temsilcilerimize yönelik 2018 yılının ilk "Temsilciler Meclisi Toplantısı 15.01.2018 tarihinde gerçekleştirildi.  

Temsilciler Meclisi toplantısına, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu, I Nolu Şube Başkanlığımızın yetkili olduğu Ülker Çikolata, CCC (Continental Confectinery Company), İHE (İstanbul Halk Ekmek) ve Hamidiye Kaynak Suları, Önem Gıda, Silivri Biskot (Ülker Çikolata) ve Ata Demir işletme-işyerlerinde çalışan temsilcilerimiz, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Sadi Yılmaz, Şube Başkan Yardımcıları Tayfun Kocatürk, Zeki Toslu, Murat Keskin ve Barış Odacı katıldı. 

2017 yılının genel bir değerlendirmesi yapılan toplantıda, sendikamızın faaliyetleri, işletmelerimizin durumları, üyelerimizin sıkıntıları ve yeni bağıtlanacak toplu iş sözleşmeleri ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Ayrıca Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli tarafından, Emekli olan I Nolu Şube eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Hamidiye Kaynak Suları Baş Temsilcimiz Veysel Ersin’e sendikamız adına bugüne kadar yapmış olduğu hizmet ve katkıları için teşekkür edilerek plaket verildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 16 Ocak 2018 Salı