Genel Başkanımız Çukutli’nin Katılımı ile Unmaş Endüstriyel İlişkiler Toplantısı Ankara'da Gerçekleşti

Genel Başkanımız Çukutli’nin Katılımı ile Unmaş Endüstriyel İlişkiler Toplantısı Ankara'da Gerçekleşti

Çalışma yaşamında ihtiyaç duyulan bir talebin karşılanması doğrultusunda önemli bir adım olan Endüstriyel İlişkiler Kurulu Toplantısı, sendikamız ve işveren yetkililerinin katılımları ile 21 Aralık 2023 tarihinde Ankara’da kurulu bulanan Unmaş Unlu Mamulleri fabrikasında gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya Genel Başkanımız Halil Çukutli, UNO CEO Vekili Tayfun Arkun, Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy, Fabrika Müdürü Ozan Ekin Yaman, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, işyeri temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı.

Endüstriyel ilişkilerin temini ile ilgili konular masaya yatırıldı
İşin gereklerinden kaynaklanan sorunlar ile çalışanların ilettikleri problemlerin çözüm yollarının müzakere edildiği toplantıda; iş sağlığı ve gıda güvenliğinde görülen aksaklıkların giderilmesi, işletmenin etkinliğini ve verimini arttırmak, çalışanların ekonomik, psikolojik ve toplumsal gereksinimi ve isteklerinin karşılanması gibi konular değerlendirildi. Ayrıca, çalışanların daha konforlu ve verimli çalışmalarını sağlayacak sürdürülebilir iyileştirmeler, öneriler ve fabrikaların hedefleri doğrultusunda çalışanlardan beklentiler” detaylı şekilde istişare edildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 21 Aralık 2023 Perşembe