Genel Başkanımız Çukutli, UNO’da yapılan EİK toplantısına katıldı

Genel Başkanımız Çukutli, UNO’da yapılan EİK toplantısına katıldı

Sendika ile işveren arasında yapıcı ve iyi işleyen endüstriyel ilişkilerin temini ile ilgili konuların görüşüldüğü "Endüstriyel İlişkiler Kurulu Toplantısı" Genel Başkanımız Halil Çukutli’nin katılımıyla 4 Aralık 2023 Pazartesi günü Unmaş Unlu Mamulleri Dudullu fabrikasında gerçekleştirildi.

Toplantıda; Genel Başkanımız Halil Çukutli’nin yanı sıra, Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy, UNO CEO Vekili Tayfun Arkun, Hukuk Direktörü Gülşah Ecir Tarlacı, Fabrika Üretim Müdürü Yusuf Aydın, Teknik Bakım Müdürü Naif Toptamur, Personel ve Özlük İşleri Müdürü Sevgi Sarıoğlu, Gebze Şube Başkanımız Cemal Öztürk, Şube Başkan Yardımcımız Mesut Yılmaz, işyeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimi yer aldı.

Sendikamız ve işveren gündeminde olan konular üzerinde karşılıklı uzlaşının sağlandığı toplantıda, iş sağlığı ve güvenliği, iş kazalarının önlenmesine yönelik alınması gereken tedbirler ve gündemde olan diğer konular üzerindeki taleplerimiz karşılıklı olarak değerlendirildi. Ayrıca, fabrikada tespit edilen diğer eksikliklerin ve çalışma şartlarını zorlayan problemlerin giderilmesi için gerekli aksiyonların alınması kararlaştırıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 4 Aralık 2023 Pazartesi