Genel Başkanımız Çukutli, Çorlu’da bir dizi ziyaretlerde bulundu…

Genel Başkanımız Çukutli, Çorlu’da bir dizi ziyaretlerde bulundu…

Genel Başkanımız Halil Çukutli, 24 Kasım 2023 Cuma günü Çorlu programı kapsamında sendikamızın örgütlü olduğu dünyanın en büyük bitki kaynaklı gıda üreticilerinden birisi olan Upfield ve Avrupanın tanınmış sakız üreticisi Continental Confectionery Company (CCC) fabrikalarını ziyaret etti.

Genel Başkanımızın yaptığı ziyaretlerin ilk durağı Upfield oldu. Burada İK Direktörü Müjdat Koç, Fabrika Direktörü Tunay Hanımeli ve Operasyondan Sorumlu Bölge Başkan Yardımcısı Erdem Altındağ, ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Genel Başkanımız Halil Çukutli, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Çukutli, sonrasında Continental Confectionery Company (CCC) fabrikasına geçerek CCC Fabrika Direktörü Murat Günay ve İK Müdürü İsmail Bulgan’ı ziyaret etti. Ziyaretinde gıda sektöründeki gelişmeler, çalışma hayatı ve sendikamızın faaliyetleri gibi birçok konuda fikir alışverişinde bulunuldu. Kurumda çalışan üyelerimizin sorun ve talepleri karşılıklı istişare edildi.

Genel Başkanımız Çukutli’ye ziyaretlerde Çorlu Şube Başkanımız Cüneyt Aydın, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, Şube Başkan Yardımcımız Barış Odacı ve Temsilcilerimiz eşlik etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Kasım 2023 Cuma