Hançeroğlu, Ege Hazır Yiyecek’te yapılan Endüstriyel İlişkiler Kurulu toplantısına katıldı

Hançeroğlu, Ege Hazır Yiyecek’te yapılan Endüstriyel İlişkiler Kurulu toplantısına katıldı

Çalışanların talepleri ve işin gereklerinden kaynaklanan problemlerin masaya yatırılarak çözüm önerilerinin değerlendirildiği Endüstriyel İlişkiler Kurulu toplantısı, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu’nun katılımıyla Ege Hazır Yiyecek fabrikasında gerçekleştirildi.

İşletmelerimizde geleneksel hale gelen hem fabrikanın hem de çalışanların karşılaştığı sorunlar ve eksiklikler gündeme getirilerek kısa sürede çözümüne olanak sağlayan ilk toplantı, 23 Kasım 2023 tarihinde yapıldı.

İşveren yetkilileri, temsilci ve üyelerimizin de yer aldığı toplantıda, İş sağlığı ve güvenliği ve iş kazalarını an az seviyeye indirilmesi adına alınması gereken önlemlerin önemi hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Ayrıca çalışanların talepleri, üretim verimliliği, fabrikada tespit edilen eksikliklerin giderilmesi, çalışma şartlarını zorlayan problemler ve çözüm önerileri karşılıklı olarak değerlendirildi.

Toplantıda, Genel Başkan yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu’nun yanı sıra, Ege Hazır Yiyecek Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ödül, İK Müdürü Pınar Çifterler, İzmir Şube Başkanımız İbrahim Otlak, temsilci ve üyelerimiz yer aldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Kasım 2023 Cuma