Çukutli, KKTC Kamu-Sen’i Ziyaret Etti

Çukutli, KKTC Kamu-Sen’i Ziyaret Etti

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, 6 Kasım 2023 tarihinde Konfederasyonumuza bağlı KKTC Kamu-Sen’i ziyaret ederek Genel Başkan Metin Atan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Genel Başkanımız Halil Çukutli’ye ziyaretinde Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Ramazan Gülpolat, Sultan Murat Karadağ, Adnan Gürsoy, Teşkilatımızın Şube Başkanları ve İdari İşler Müdürümüz Tufan Acar eşlik etti.

Sendikamız Öz Gıda İş ve KKTC Kamu Sen’in sendikal alanda yürüttüğü çalışmaları, faaliyetleri ve sendikal hayata getirdiği yaklaşıma ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, aynı zamanda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Türkiye’deki siyasi ve ekonomik gelişmelere yönelik görüş alışverişinde de bulunuldu. Görüşmede ayrıca, Öz Gıda İş ve KKTC Kamu-Sen çıkarları doğrultusunda ikili ilişkiler ve işbirlikleri tüm yönleriyle geliştirmek için istişare ve koordinasyonu yoğunlaştırmanın önemi vurgulandı.

Görüşmenin sonunda, Genel Başkanımız Halil Çukutli ve KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan karşılıklı hediye takdiminde bulundu. Genel Başkanımız KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan ve yönetim kurulu üyelerini Ankara’ya davet ederek misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. En kısa zamanda iade’i ziyarette bulunacağını dile getiren Atan’da Genel Başkanımız Halil Çukutli ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin KKTC Kamu-Sen’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Öz Gıda İş’in burada bulunması bizi çok mutlu etti” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 6 Kasım 2023 Pazartesi