Aytaç Gıda’dan İstanbul'a Kültür Gezisi

Aytaç Gıda’dan İstanbul'a Kültür Gezisi

Aytaç Gıda’nın desteği ve Ankara Şube Başkanlığımızın katkılarıyla ve 9 Ekim 2023 tarihinde Aytaç Gıda çalışanları ve ailelerine İstanbul’a kültür gezisi düzenlendi. Hafta sonu gerçekleştirilen kültür gezisiyle İstanbul’un tarihi ve turistik mekânları gezildi.

Gezi programı dâhilinde İstanbul’un manevi mekânları Eyüp Sultan Camiyi, Ayasofya Camii ve külliyesi, Sultan Ahmet Meydanı ve Mısır Çarşısı gezilerek hem tarihi hem de kültürel bilgiler edinildi. Her biri farklı noktalarda bulunan tarihi mekanları ve camileri ziyaret eden katılımcılar, İstanbul’u yakından tanıma fırsatı buldu.

Ayrıca yapılan boğaz turu ile de hem İstanbul Boğaz’ının eşine az rastlanır manzarasını hem de “Galata Kulesi, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Çırağan Sarayı, Rumeli Hisarı, Anadolu Hisarı, Kuleli Askeri Lisesi, Beylerbeyi Sarayı ve Kız Kulesi” gibi tarihi yapıların tüm ihtişamını denizden görme imkanı oldu. Neşeli ve mutlu bir günde bir arada olmanın sevincini yaşayan üyelerimiz iş stresinden uzak keyifli bir gün geçirdiler.

Fotoğraf çekimleri ile ölümsüzleştirilen gezide Aytaç Gıda yöneticileri ve Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek de yer alarak üyelerimize eşlik ettiler.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 9 Ekim 2023 Pazartesi