Genel Başkanımız Mehmet Şahin Orkide çalışanları ile biraraya geldi

Genel Başkanımız Mehmet Şahin Orkide çalışanları ile biraraya geldi

Genel Başkanımız Mehmet Şahin ve Genel Başkan yardımcılarımız Halil Çukutli, Emin Sürücü ve Tevfik Ali Hançeroğlu, Orkide Yağ Fabrikası önünde 5 gündür süren direnişten sonra işlerine geri dönen Orkide Yağ çalışanları ile bir araya geldi.

İşçilere hitaben bir konuşma yapan Genel Başkanımız Şahin, Orkide Yağ Fabrikasında yaşananların dünyada ikinci bir örneğinin olmadığını belirterek, "3 ay içerisinde 2 kez işçileri toplu olarak çıkartan ve her iki olayda da sendikamız Öz Gıda-İş'in güçlü şekilde karşı duruşu ile geri adım atmak zorunda kalınan bir örnek daha yoktur. Bu sonuçlardan çalışanların bir ders çıkarması lazım" dedi.

Orkide Yağ Fabrikasında güvenle çalışmanın tek yolunun örgütlü ve sendikalı olmaktan geçtiğini söyleyen Şahin, "İşçinin asla işçiden başka dostu yoktur. Çalışan kardeşlerimiz bir kişi kalmadan Öz Gıda-İş Sendikasına bir an önce üye olsunlar. Biz yapamayacağımız sözü asla vermeyiz. Sendikamıza üye olan her kardeşim bize Allah'ın emanetidir. Allah Hak ve Emek yolunda yolunuzu açık etsin" şeklinde konuştu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 29 Mayıs 2017 Pazartesi