Gülpolat ve Gürsoy, Filistin’li Sendikacılarla Bir Araya Geldi

Gülpolat ve Gürsoy, Filistin’li Sendikacılarla Bir Araya Geldi

Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat ve Adnan Gürsoy, Hak-İş Konfederasyonu ile Filistin Genel İşçi Sendikaları Federasyonu PGFTU arasındaki ortak sendikal eğitim programı için Türkiye’de bulunan Filistinli sendikacı heyetle, 26 Temmuz 2023 tarihinde yemekte bir araya geldi.

Programa Genel Başkan Yardımcılarımızın Yanı Sıra, HAK-İŞ Filistin ve Kudüs'e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi, İdari İşler Müdürümüz Tufan Acar, Filistin Genel İşçi Sendikaları Federasyonu Genel Başkanı Shader Saed ve beraberindeki heyet katıldı.

Filistin’in ve Kudüs’ün bizler için son derece önem arz eden kutsal topraklar olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, “Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah gerçekleşecek eğitim programı her iki taraf içinde yararlı olur” diye konuştu.

Bizim Türkiye’ye ve Türk halkına her zaman ihtiyacımız var, bizler hiçbir zaman yalnız bırakmayın diyen Filistin Genel İşçi Sendikaları Federasyonu Genel Başkanı Shader Saed ise, “eğitim programı vesilesiyle Türkiye’de bulunmaktan memnun olduğunu ifade ederek, bu programı sayesinde HAK-İŞ’in bilgi birikim ve deneyimlerinden önemli ölçüde faydalanacaklarını belirterek teşekkür etti.

Konuşmaların sonunda, Genel Başkan Yardımcımız Gülpolat, Filistin Genel İşçi Sendikaları Federasyonu Genel Başkanı Shader Saed’a sendikamız adına hediye takdiminde bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 28 Temmuz 2023 Cuma