HAK-İŞ Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Gaziantep’te Toplandı

HAK-İŞ Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Gaziantep’te Toplandı

HAK-İŞ Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulunun ilk toplantısı, 10 Haziran 2023 tarihinde Gaziantep’te “Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız, Geleceğimizi Birlikte İnşa Edeceğiz” temasıyla gerçekleştirildi. 

HAK-İŞ’in 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulunun ardından HAK-İŞ Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu Gaziantep’te toplandı. 

Toplantıya, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkanımız ve Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, Genel Başkan Yardımcıları Yunus Değirmenci, Devlet Sert ve Mehmet Ali Kayabaşı, Genel Başkan Yardımcımız ve Hak İş Disiplin Kurulu Yedek Üyesi Adnan Gürsoy, Hak-İş Disiplin ve Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ve Genel Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri katıldı.

HAK-İŞ’in 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulunun üyelere, teşkilata ve çalışma hayatına hayırlı olması temennisinde bulunulan toplantıda, HAK-İŞ’in deprem bölgesine yaptığı yaklaşık 260 Milyon liralık destekle birlikte gerçekleştirdiği diğer çalışmalara ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Ayrıca, yapılan desteklere rağmen bölgedeki sorunların devasa olması sebebiyle açılan yaraları birlikte sarmak için desteğin süreceği vurgulandı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 11 Haziran 2023 Pazar