Genel Başkan Yardımcımız Karadağ'dan Rize’de bir dizi ziyaret

Genel Başkan Yardımcımız Karadağ'dan Rize’de bir dizi ziyaret

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, 26 Mayıs 2023 tarihinde çalışma programı kapsamında gittiği Rize’de Çaykur ve siyasetin önemli isimleri ile bir araya geldi.

Karadağ, Rize’de temasları çerçevesinde yoğun bir gün geçirdi. Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımızda yapmış olduğu toplantıda Şube Başkanımız Fatih Kandemir, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Kazım Öksüz, Halis Çakır ve Şube Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Karadağ, müzakeresi devam eden toplu iş sözleşmesinin durumu ve Türkiye gündemi hakkında geniş kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Sonrasında Adalet ve Kalkınma Partisi Rize 3. Sıra Milletvekili adayı Yılmaz Katmer’e yapmış olduğu ziyaretin ardından Çaykur Genel Müdürlüğüne geçen Genel Başkan Yardımcımız Karadağ, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve Genel Müdür Yardımcılarını makamlarında ziyaret ederek yeni açılan yaş çay sezonu ile müzakeresi devam eden toplu iş sözleşmesi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yapılan ziyaretlerde Karadağ’a Şube Başkanımız Fatih Kandemir, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Kazım Öksüz, Halis Çakır ve Bölge Sorumlusu Fatih Karaali eşlik etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 26 Mayıs 2023 Cuma