Genel Başkan Yardımcılarımız, CP’ye bir ziyaret gerçekleştirdi

Genel Başkan Yardımcılarımız, CP’ye bir ziyaret gerçekleştirdi

C.P Stardart Gıda’da çalışan üyelerimizin toplu sözleşme yetki belgesi sendikamıza ulaştı.

27 Nisan 2023 Perşembe günü C.P Standart Gıda’ya bir ziyaret gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat ve Adnan Gürsoy, fabrika içinde üyelerimizle bir araya gelerek uzun yıllardır umutla bekledikleri yetki müjdesini verdi.

Yapılan toplantıda bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, “CP Standart Gıda’da işverenin itirazı nedeniyle 5 yılı aşkın süren yetki davamız, Yargıtay 9. hukuk dairesinin verdiği karar ile sendikamız lehine sonuçlandı. Bugün çalışma bakanlığının verdiği toplu sözleşme yetki belgesi ile de CP isçilerinin toplu sözleşmeli çalışma düzeni için verdiği mücadelede önemli bir aşamayı daha geride bıraktık. Sendikamız, CP çalışanlarının hak ve menfaatleri için mücadeleden asla vazgeçmeyecektir. Bizler Öz Gıda İş Sendikası olarak hız kesmeden çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Hiçbir şey bizi yolumuzdan döndüremeyecek ve mücadelemizi engelleyemeyecektir” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan gelen toplu sözleşme “yetki belgesi” ile ilgili müjdeyi işçilerle paylaşan Genel Başkan Yardımcılarımız, toplu iş sözleşmesi detayları ve müzakerelerde işveren heyetine sunulacak taslak çalışması ile ilgili üyelerimizin talep ve beklentileri hakkında istişarelerde bulundu, CP işçilerinin sorunlarını dinledi.

Toplantıda Genel Başkan Yardımcılarımıza, Örgütlenme Dairesi Başkanımız Göksel Şengün ve Uzmanımız Münür Elmas eşlik etti.  

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 27 Nisan 2023 Perşembe