Öz Gıda İş Sendikası Başkanlar Kurulu Ankara’da toplandı

Öz Gıda İş Sendikası Başkanlar Kurulu Ankara’da toplandı

Öz Gıda İş Sendikası Başkanlar Kurulu, Genel Başkanımız Halil Çukutli’nin başkanlığında 31 Mart 2023 tarihinde sendikamız genel merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda, yeni dönemde gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler başta olmak üzere, bir önceki başkanlar kurulu toplantısı sonucunda elde edilen verilerden hazırlanan “Strateji Çalıştay Raporu” üzerinden değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantı gündeminde ayrıca “ülkemizin yaşadığı ekonomik ve sosyal zorluklar, çalışanlar üzerindeki etkisi ve toplu sözleşmelere yansımaları ve küresel gıda enflasyonu ile ilgili görüşlerimiz başta olmak üzere örgütlenme çalışmaları, devam eden toplu sözleşme görüşmeleri, şubelerimizin faaliyetleri ve sosyal medyanın etkin kullanımı” öne çıkan bazı başlıkları oluşturdu.

Toplantı, Genel Başkanımız Halil Çukutli’nin “Strateji Çalıştay Raporu” hakkında bilgilendirici konuşmasıyla başladı. Konuşmasında hazırlanan stratejik plan çalışmasıyla ilgili sendikamızın misyon, vizyon ve değerleri, SWOT analiz sonuçlarında “Güçlü ve Zayıf” yönlerimiz, sendikamız için “Fırsatlar ve Tehditler”, “Belirlenen Stratejik Hedefler, Kurum Değerlerimiz ve Takım Sözleşmesi” hakkında detaylı bir sunum gerçekleştiren Genel Başkanımız “hem teşkilatımızın hem de üyelerimizin tamamının bu stratejik çalışmanın merkezinde olduğunu belirterek, Öz Gıda İş Sendikası olarak hep birlikte uyum içerisinde hareket ettiğimizde, hedeflerimize çok daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Bugün burada bulunan değerli başkanlarımızın katkısıyla hazırlanan “Strateji Çalıştay Raporu”muzda yer alan uygulamaları tam anlamıyla hayata geçirmeyi başardığımızda sendikamızı daha dinamik ve vizyoner bir yapıya kavuşturacak, var olan potansiyelimizi değere dönüştürme adına bir milat olacaktır” dedi.

Toplantının devamında, hazırlanan strateji çalıştay raporu ile hedeflenen ve ulaşılan sonuçlar karşılaştırılmış, gerekli görülen alanlarda güncelleme kararları alınmıştır. Devam eden ve tamamlanmış örgütlenmelerin, yapılan faaliyetlerin amaç ve hedeflere ulaşmayı ne ölçüde sağladığı ve karar alma sürecine ne ölçüde katkıda bulunduğunu belirlemek amacıyla yapılan değerlendirme ile stratejik planda yer alan amaç, hedef ve performans göstergelerinin etkinlik ve sürdürülebilirliği analiz edildi.

Öz Gıda İş Başkanlar Kurulu toplantısına, Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Ramazan Gülpolat, Sultan Murat Karadağ, Adnan Gürsoy, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, Çorlu Şube Başkanımız Cüneyt Aydın, Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanımız Fatih Kandemir, Gebze Şube Başkanımız Cemal Öztürk, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, İzmir Şube Başkanımız İbrahim Otlak, Karaman Şube Başkanımız Ahmet Serdar Taş, Sakarya Şube Başkanımız Hüseyin Özkan, Merkez Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu, Marmara Bölge Temsilcimiz Yıldırım Çiçek, Örgütlenme Dairesi Başkanımız Göksel Şengün ve İdari İşler Müdürümüz Tufan Acar katıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 31 Mart 2023 Cuma