Kadın Komitesi üyelerimiz video konferans ile bir araya geldi

Kadın Komitesi üyelerimiz video konferans ile bir araya geldi

Genel merkez kadın komitemiz, 6 Şubat 2023 tarihinde şubelerimizin kadın komite başkanlarıyla video konferans toplantısı gerçekleştirdi.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle iptal edilen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamalarına ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıya, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu’nun yanı sıra, Kadın Komitesi Başkanımız Zeynep Vildan Gündoğan ve şubelerimizin kadın komiteleri katılım sağladı.

Hançeroğlu; “Kadınlar Gününüzü gönülden kutluyorum”
Öz Gıda İş, camiasının emek hareketinin öncüsü ve büyük bir aile olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları Günü nedeniyle daha önce planlanan kutlama törenleri ve etkinlikler, “asrın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle iptal edilme kararı alındı. Ben şahsım ve sendikam adına tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü gönülden kutluyorum” dedi.

Gündoğan; “Bölge normalleşinceye kadar desteğimiz devam edecek”
Kadın Komitesi Başkanımız Zeynep Vildan Gündoğan, “HAK-İŞ Kadın Komitesi koordinasyonunda Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak için sendikalarımızın kadın komiteleriyle birlikte HAK-İŞ ve bağlı sendikalarımızın deprem bölgesine yapacakları kadınlara yönelik yardım malzemelerinin hazırlanması ve ulaştırılmasını sağladık. Bölge normalleşinceye kadar kadın komitesi olarak ziyaretlerimiz ve yardımlarımız devam edecek. Bizlere desteğini esirgemeyen Başta Genel Başkanımız Halil Çukutli ve Yöneticilerimize teşekkür ediyor, depremde hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet yaralılarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Toplantıda Şube Kadın Komite Başkanlarımız da birer selamlama konuşması yaptılar. Ayrıca kadın komitesi başkanları tarafından bu süreçte ihtiyaçların ve yardımların bölgeye ulaştırılmasında koordinasyon ve iletişimin çok önemli olduğunun altını çizildi. Kadın komitelerimizin deprem bölgeleri başta olmak üzere, illerdeki depremzede ailelerle bir araya gelineceği vurgulandı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 7 Mart 2023 Salı