Biskot Bisküvi ve Çikolata fabrikasında ‘Kısa Bir Mola’ toplantısı ve Kan Bağışı

Biskot Bisküvi ve Çikolata fabrikasında ‘Kısa Bir Mola’ toplantısı ve Kan Bağışı

Yıldız Holdinge bağlı işletmelerimizde geleneksel hale gelen hem işletmenin hem de çalışanların karşılaştığı sorunlar ve eksiklikler gündeme getirilerek kısa sürede çözümüne olanak sağlayan “Kısa Bir Mola” toplantısı, 22 Şubat 2023 tarihinde Karaman Biskot Bisküvi ve Çikolata fabrikasında yapıldı.

İşveren yetkilileri, üyelerimiz ve Karaman şube yöneticilerimizin katıldığı toplantıda, İş sağlığı ve güvenliği ve iş kazalarını an az seviyeye indirilmesi adına alınması gereken önlemlerin önemi hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Ayrıca, sendika ile işletme arasında sürekli, sağlam ve yapıcı sosyal diyaloğun korunması, üretim verimliliği, fabrikada tespit edilen eksikliklerin giderilmesi, çalışanların talepleri, çalışma esnasında yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri karşılıklı olarak değerlendirildi.

Toplantıda, Biskot Genel Müdürü İsmail Özturan, Karaman Şube başkanımız Ahmet Serdar Taş, Şube Başkan Yardımcıları Adem Kara, Eşe Yıldız, Sultan Aktin ve Şube Kadın Komitesi Başkanı Songül Doğan, temsilci ve üyelerimiz yer aldı.

Üyelerimizden Türk Kızılay’ına Kan Bağışında Tam Destek!
Toplantı sonunda, Biskot Bisküvi ve Çikolata fabrikası çalışanları Türk Kızılay’ı yapılan iş birliğiyle örnek bir kampanyaya imza attı.

Karaman Şube Başkanlığımız ile Biskot yönetiminin de destek verdiği, Türk Kızılay'ı tarafından kan stoklarının yeterli seviyede tutulabilmesi ve kan bekleyen hastaların kan ihtiyacını karşılamak amacı ile başlatılan kan bağışı kampanyası kapsamında, Karaman Şubemiz, BİSKOT yönetimi ve çalışanları 136 ünite kan bağışında bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 23 Şubat 2023 Perşembe