Genel Başkanımız Şahin, Hizmet İş’in 14. Olağan Genel Kurulu'na Katıldı

Genel Başkanımız Şahin, Hizmet İş’in 14. Olağan Genel Kurulu'na Katıldı

Hak iş Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkanı Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli ile birlikte 17 Aralık 2022 tarihinde, Hizmet İş Sendikasının 14. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Ankara Kızılcahamam’da  düzenlenen Genel Kurula, HAK-İŞ ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Dr. Osman Yıldız, Yunus Değirmenci, Hüseyin Öz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı M. Fatih Uğurlu,  HAK-İŞ'e bağlı sendikaların Genel Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, delegeler ve basın mensupları katıldı.

Genel Kurula başarılar dileyen yöneticilerimiz, Hizmet İş Sendikasının 14. Olağan Genel Kurulu’nun başarılı geçmesi, ülkemiz, çalışma hayatı ve tüm işçiler için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 17 Aralık 2022 Cumartesi