Endüstriyel İlişkiler Kurulu Kerpe Gıda’da toplandı

Endüstriyel İlişkiler Kurulu Kerpe Gıda’da toplandı

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya ile birlikte Kerevitaş-Kerpe Gıda fabrikasında gerçekleştirilen “Endüstriyel İlişkiler Kurulu” toplantısına katıldı.

İşletmelerimizde geleneksel hale gelen hem fabrikanın hem de çalışanların karşılaştığı sorunlar ve eksiklikler gündeme getirilerek kısa sürede çözümüne olanak sağlayan toplantı, 6 Aralık 2022 tarihinde yapıldı.

İşveren yetkilileri, temsilci ve üyelerimizin de yer aldığı toplantıda, İş sağlığı ve güvenliği ve iş kazalarını an az seviyeye indirilmesi adına alınması gereken önlemlerin önemi hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Ayrıca çalışanların talepleri, üretim verimliliği, fabrikada tespit edilen eksikliklerin giderilmesi, çalışma şartlarını zorlayan problemler ve çözüm önerileri karşılıklı olarak değerlendirildi.

Toplantıya, Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli ve Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya’nın yanı sıra Kerevitaş-Kerpe Gıda CEO’su Metin Altınkılıç, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Kerevitaş-Kerpe Gıda Üretim Direktörü Murat Uğur Ardahanlı, Yatırımlar Müdürü Sevilay Mutlu, Kalite Grup Müdürü Aytül Tunalı, İK Müdürü Alper Yılmazer, temsilci ve üyelerimiz katıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 7 Aralık 2022 Çarşamba