BİSKOT’ta Endüstriyel İlişkiler Kurulu toplantısı

BİSKOT’ta Endüstriyel İlişkiler Kurulu toplantısı

Temsilcilerimiz ve Biskot Bisküvi ve sendikamız yöneticilerinin katıldığı Endüstriyel İlişkiler Kurulu toplantısı 14 Kasım 2022 tarihinde Biskot Bisküvi fabrikasında yapıldı.

Sendikamız ve işveren gündeminde olan konular üzerinde karşılıklı uzlaşının sağlandığı toplantıda, İşçi sağlığı ve iş güvenliği tedbirleri kapsamında çalışanların güvenli ortamın sağlanması ve sürdürülebilir olması adına alınacak önlemler, çalışma ortamında konforun artırılması, sosyal faaliyetler ile ilgili konu ve öneriler hakkında sendikamızın talepleri görüşüldü. Ayrıca fabrikada tespit edilen aksaklıklar ve bundan sonra yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Toplantı, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Abdulhalik Damar, Pladis Başkan Yardımcısı Kadir Kamadan, Pladis TR İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Ülker İnsan Kaynakları Lideri Alper Kantar, Biskot Bisküvi İK Müdürü Ali Dağlıoğlu, Biskot Bisküvi İşletme Müdürü Tuba Havvana Yavuz, 

İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, Şube Başkan Yardımcımız Saygın Şen, Biskot Bisküvi Gıda işyeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 15 Kasım 2022 Salı