TERÖRÜ LANETLİYOR, İSTANBUL’DAKİ HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ!

TERÖRÜ LANETLİYOR, İSTANBUL’DAKİ HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ!

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, İstanbul Valiliğin yapmış olduğu açıklamaya göre Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 53 vatandaşımızın da yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre kuvvetle muhtemel bir terör saldırısı olduğu belirtilen bu hain saldırıyı nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz” dedi.  

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, İstanbul Taksim İstiklal Cadde’nde meydana gelen patlamanın ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Seçimlere yaklaştığımız şu günlerde ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak, toplumu umutsuzluğa düşürmek, panik, korku ve kaos ortamı oluşturmak isteyen şer odaklarının yine işbaşında olduğunu görüyoruz. Terör, bütün insanlık için bir tehdittir. Bu süreçte herkes daha soğukkanlı ve sağduyulu olmalıdır. Provokasyonlara gelinmemeli, milletimizi ayrıştırarak, ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ve istikrarsızlık ortamı yaratmaya çalışanların oyunları boşa çıkarılmalıdır. Acımız çok büyük ancak, metanetimizi korumalı, cesaretimizi asla kaybetmemeliyiz.

Bu kalleşçe yapılan saldırı karşısında göstereceğimiz dayanışma ve kararlılık, teröre vereceğimiz en büyük ve en anlamlı cevap olacaktır. Devletimiz bu haince cinayeti işleyenlerin faillerini ve uzantılarını, yapılan tüm saldırılarda olduğu gibi en kısa zamanda belirleyerek adalete teslim edeceğini umut ediyoruz. Biz Öz Gıda İş sendikası olarak devletimizin terörle yaptığı mücadelede başarılı olması için her türlü katkı ve desteği vermeye hazırız.

Şahsım ve yönetim kurulum adına ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bütün terör saldırılarını ve mensuplarını nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.”

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 13 Kasım 2022 Pazar