Kellogg Med çalışanları İstanbul’un güzelliklerini boğaz tekne turuyla ile seyretti

Kellogg Med çalışanları İstanbul’un güzelliklerini boğaz tekne turuyla ile seyretti

Kültür gezileri kapsamında Gebze Şube Başkanlığımızın koordinesinde ve Kellogg Med fabrikasının desteğiyle çalışanlar ve aileleri, Üsküdar iskelesinde kendilerini bekleyen tekneye binerek İstanbul Boğaz’ının güzellikleri ile kucaklaştı.

İstanbul Boğazı’nın eşine az rastlanır manzarası ile birlikte yapılan tekne turunda hem boğaz’ın güzelliklerini hem de İstanbul’un “Galata Kulesi, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Çırağan Sarayı, Rumeli Hisarı, Anadolu Hisarı, Kuleli Askeri Lisesi, Beylerbeyi Sarayı ve Kız Kulesi” gibi tarihi yapıların tüm ihtişamını denizden görme imkanı oldu. Neşeli ve mutlu bir günde bir arada olmanın sevincini yaşayan üyelerimiz iş stresinden uzak keyifli bir gün geçirdiler.

Fotoğraf çekimleri ile ölümsüzleştirilen gezide Kellogg Med Genel Müdürü Burcu Yazıcı, Tedarik Zinciri Direktörü Selin Akyol, İK Müdürü Özge Nuraydın, İK Uzmanı Aslıhan Yiğit, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcılarımız Özcan Seyrekbasan ve Mesut Yılmaz’da yer alarak üyelerimize eşlik ettiler.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 11 Ekim 2022 Salı