Uzmanlarımıza yönelik kurum içi eğitim programımız başarıyla tamamlandı

Uzmanlarımıza yönelik kurum içi eğitim programımız başarıyla tamamlandı

Genel Merkezimizde görev yapan uzmanlarımıza yönelik etkin ve verimli çalışmak amacıyla kurum içi iletişim ve takım çalışması konulu eğitim programımız 7-8 Ekim 2022 tarihlerinde yapıldı.

İzgören Akademi tarafından gerçekleştirilen eğitim programında, etkili iletişim ve takım çalışması konularında eğitimler verildi. Eğitim Uzmanı Şehnaz Dereli tarafından verilen eğitimlerde ayrıca farklı ve aynı statüye sahip olan bireylerin aralarında sinerji oluşturarak ekip içerisinde nerede olduğunu görmesini sağlamak, sağlıklı ve doğru iletişim kurarak takım ruhunu oluşturmasına var olan sorunların takım halinde daha rahat çözülebilmesine katkıda bulunmak, ekip çalışmasıyla bir soruna farklı yollardan yaklaşabilmeyi ve çözüm yolları üretebilmeyi; buna bağlı olarak daha verimli hale gelmeyi sağlamak, kurum kültürü ve motivasyon konularında bilgiler verildi.

Teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalarla, videolarla ve kişilik testleri ile desteklenen eğitim süresince uzmanlarımız aidiyeti yüksek, kurumu için, takımı için değer oluşturan ve biz bilinci ile hareket eden, mutlu çalışan topluluğunu oluşturarak, kurumun stratejik hedeflerine daha sistemli bir şeklide ulaşabilmenin yollarını öğrendi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 10 Ekim 2022 Pazartesi