Genel Merkez şubemizin eğitim semineri sertifika töreni ile son buldu

Genel Merkez şubemizin eğitim semineri sertifika töreni ile son buldu

Sendikamızın yaz dönemi eğitim programları kapsamında Yeşilovacık-Mersin Eğitim ve Dinlenme Tesislerimizde devam eden ve Genel Merkez Şubemize bağlı işyerlerimizden temsilci ve üyelerimize yönelik 28 Ağustos-3 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim seminerimiz, Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu ve Sultan Murat Karadağ’ın konuşmaları ile sona erdi.

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ’ın koordinatörlüğünde yürütülen eğitim seminerimize; Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu’nun yanı sıra Genel Merkez Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu, Şube Başkan Yardımcımız İlhan Öztürk, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Sosyal Medya Danışmanımız İsmail Uğur, işyeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı.

Eğitim uzmanlarımız tarafından verildi
Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, günümüzün en önemli çalışma hayatı sorunlarından olan mobbing konusuna değindi. İşyerlerinde maruz kalınan mobbing ve mobbingin hukuksal çerçevesini anlatan Erdoğan, yeni yasal düzenlemelere göre maaş bordro hesaplamalarını da anlattı. Medya Danışmanımız İsmail Uğur tarafından yapılan sunumda ise sendikal mücadelede sosyal medyanın önemine vurgu yapıldı. Algı yönetimi ve medya okuryazarlığı konularına da değinen Uğur, sorgulayıcı birey olmanın toplumsal faydalarını da anlattı.

Sertifika töreni ile eğitim semineri tamamlandı
Eğitim Semineri’nin sonunda tüm katılımcılara sertifikaları, Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Sultan Murat Karadağ, Merkez Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu ve Şube Başkan Yardımcımız İlhan Öztürk tarafından takdim edildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 4 Eylül 2022 Pazar