İstanbul Halk Ekmek ve Hamidiye Kaynak Suları toplu sözleşmelerinde imzalar atıldı

İstanbul Halk Ekmek ve Hamidiye Kaynak Suları toplu sözleşmelerinde imzalar atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Sendikamız Öz Gıda İş arasında, Hamidiye Kaynak Suları ve İstanbul Halk Ekmek fabrikası işletmelerinde çalışan emekçiyi kapsayan toplu iş sözleşmelerinde imzalar atıldı.

15 Ağustos 2022 tarihinde imzalanan sözleşme 1 Mart 2022 – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 2 yıl süre ile geçerli olacak.

Müzakerelerde, İstanbul Halk Ekmek Genel Müdürü Okan Gedik, Genel Müdür Yardımcısı Osman Akbalık, Hamidiye Kaynak Suları Genel Müdürü Hüseyin Çağlar, İBB Endüstriyel İlişkiler ve Organizasyonel Gelişim koordinatörü Ali Arzuman, TİS Yürütmeden Sorumlu Av. M.Ertürk Eras, İHE İK Müdürü Ersin Kodal, Hamidiye İK Müdürü Volkan Kızıltaş,
Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, Şube Başkan Yardımcımız Ünal Saraç, Hukuk Müşavirimiz Av. Mecit Zeren, TİS Uzmanımız Muhammed Peçe, İstanbul Halk Ekmek ve Hamidiye Kaynak Suları işyeri sendika temsilcilerimiz yer aldı.

Hançeroğlu; “imzalanan toplu iş sözleşmeleri emekçilerimiz için son derece önemli ve anlamlıdır”
Toplu İş Sözleşmelerinde atılan imza sonrası değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, “Uzun süren müzakereler sonucunda hem sendikamızın büyük bir özverisi hem işveren temsilcilerimizin bu konudaki gayretleriyle bu sonucu elde ettik. Bu sonuç emekçilerimiz için son derece önemli ve anlamlıdır. İmzalanan toplu iş sözleşmelerinin tüm çalışanlarımıza ve İstanbul halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, müzakere sürecinin başarılı bir şekilde sonuçlanması için gayret gösteren başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, Halk Ekmek ve Hamidiye Kaynak Suları yöneticilerine ve temsilcilerimize yürekten teşekkür ediyorum” temennisinde bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 16 Ağustos 2022 Salı