Çaykur Temsilcilerimizin katıldığı Sinop Eğitim Programı başarıyla tamamlandı

Çaykur Temsilcilerimizin katıldığı Sinop Eğitim Programı başarıyla tamamlandı

Sendikamız tarafından 7-15 Ağustos 2022 tarihlerinde Sinop Uygulama Otelinde düzenlenen Çaykur sendika temsilcilerimize yönelik 8 gün süren eğitim semineri başarıyla tamamlandı.

İki grup halinde toplam 150 temsilcimizin katılım sağladığı eğitim seminerine Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu ve Sultan Murat Karadağ’ın yanı sıra Rize Şube Başkanımız Fatih Kandemir, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Kazım Öksüz, Halis Çakır, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Rize Şube Kadın Komitemiz,  Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Basın Danışmanımız İsmail Uğur, Uzmanımız Zeynep Vildan Gündoğan ve Çaykur Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı fabrikalardaki işyeri sendika temsilcilerimizin tamamı katıldı.

Eğitim süresince birçok konuya yer verildi
Eğitim süresince, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan ve Basın Danışmanımız İsmail Uğur tarafından yapılan sunumda, “toplu iş sözleşmesi mevzuatı ve hükümlerinin uygulanması, işyeri sendika temsilcilerinin görevi, iş sağlığı ve güvenliği ve sosyal medyanın etkin kullanımı” olmak üzere birçok konuya yer verildi. Yöneltilen sorular cevaplandırıldı.

Katılımcılara sertifikaları yönetim kurulumuz tarafından verildi
Eğitim semineri sonunda katılımcılara sertifikaları, Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu ve Sultan Murat Karadağ tarafından takdimleri yapıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 15 Ağustos 2022 Pazartesi