Karaman Şube Başkanımız Gürsoy, Unmaş’ta yapılan “Kadın İstihdamı” konulu programa katıldı

Karaman Şube Başkanımız Gürsoy, Unmaş’ta yapılan “Kadın İstihdamı” konulu programa katıldı

Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy 26 Temmuz 2022 tarihinde Antalya Unmaş fabrikasında yapılan sürdürülebilirlik hedefler kapsamında “Kadın Çalışan Sayısının Arttırılması Konulu” programa katıldı.

Programda, Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy’un yanı sıra Unmaş CEO Vekili Tayfun Arkun, Evin Pehlivanlı, Genel Müdür Yardımcısı Ayfer Bilgen, Üretim Müdürü Tacettin Karakaya, İK Yönetmeni Hande Tulan, Temsilcilerimiz ve çalışanlar yer aldı.
Programda, sektörde kadınların iş gücüne katılım oranlarının artması için çalışmalar yapılması, kadınlara yönelik eğitimler düzenlenmesi, kadın çalışanların iş hayatında gelişmelerinin desteklenmesi, yürütülen iyi uygulamaların yaygınlaştırılması ve teşvik edilmesine yönelik hedefler yer aldı.

Gürsoy “Geleceğin iş dünyasında kadınların üretkenliğine daha fazla ihtiyaç olacaktır”
Kadın çalışan sayısının arttırılması hakkında değerlendirmelerde bulunan Karaman Şube Başkanımız Gürsoy, “Kadın ve erkek eşitsizliğinin ve ayrımcılığının en bariz şekilde görüldüğü alanlardan biri de çalışma hayatıdır. İşgücüne katılma oranlarında ve istihdamda cinsiyete dayalı açıklar hala önemini korumaktadır. Bugün bize düşen görev, tüm kadınların istediği alanda, hak ettiği konumda yer almalarını sağlamak için çaba göstermektir. Geleceğin iş dünyasında kadınların üretkenliğine, yaratıcılığına, yenilikçi yaklaşımlarına ve topluma kattıkları değere daha fazla ihtiyacımız olacak” dedi.

Program sonunda Kadın çalışan sayısının arttırılması hedefine katkı sağlayan UNMAŞ yöneticilerine plaket verildi. Hatıra fotoğrafı çektirildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 27 Temmuz 2022 Çarşamba