Ak Gıda Karaman Halı Saha Futbol Turnuvası şampiyonu Otomasyon takımı oldu

Ak Gıda Karaman Halı Saha Futbol Turnuvası şampiyonu Otomasyon takımı oldu

Ak Gıda Karaman Halı Saha Futbol Turnuvası 30 Haziran 2022 tarihinde yapılan final maçı ile tamamlandı. Turnuvanın finalinde Otomasyon takımı, rakibini yenerek şampiyon oldu.

Karaman Şube Başkanlığımız ile Ak Gıda Karaman fabrikası tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası final maçı ve akabinde yapılan ödül töreni ile sonuçlandı. Birçok takımın katıldığı turnuvada maçlar çok çekişmeli geçti.

Oynanan final maçında, Otomasyon takımı, Sevkiyat Depo’yu yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Maçın sonunda büyük bir sevinç yaşayan Otomasyon takımının futbolcuları şampiyonluk kupasını şube başkanımız Adnan Gürsoy’un elinde aldı.

Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı turnuvada Sevkiyat Depo ikinci, Süttozu Karma üçüncü, Kaşar Paketleme ise dördüncü oldu. Mustafa Uğur Yeşildal’da attığı 16 golle turnuvanın gol kralı oldu.

Turnuvada dereceye diğer giren takımlara, Fabrika Müdürü Önder Metik, Üretim Müdürü Yusuf Önder Özaslan, Şube Başkan Yardımcılarımız Süleyman Şahan ve Ahmet Türedi tarafından madalya ve kupaları verildi. Turnuva ödül töreni, yapılan eğlencenin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 4 Temmuz 2022 Pazartesi