Eski Genel Eğitim Sekreterimiz Zekeriya İlkdoğan’ın misafiri olduk

Eski Genel Eğitim Sekreterimiz Zekeriya İlkdoğan’ın misafiri olduk

Genel Başkan Yardımcımız Abdulhalik Damar, 15 Haziran 2022 tarihinde eski Genel Eğitim Sekreterimiz Zekeriya İlkdoğan’ı ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcımız Abdulhalik Damar’a ziyaretinde Basın Müşavirimiz Ayhan Alimli ve Rebels Prodüksiyon ekibi eşlik etti.

Genel Başkan Yardımcımız Damar ziyaretinde, sendikamızın çalışmasını başlattığı “yeni sendikacı kuşaklara ve araştırmacılara yol göstermesi amacıyla sendikal tarih ve Öz Gıda İş’in hikayesinin anlatılacağı” projemiz hakkında bilgilendirmede bulunarak İlkdoğan’ın desteğini istedi.

Öz Gıda İş’in kuruluşunda ve büyümesinde emeği bulunan isimsiz kahramanlardan ve verilen destansı mücadeleler hakkında önemli açıklamalarda bulunan İlkdoğan, “Öz Gıda İş’in soylu mücadelesinde kendi şahsi çıkarlarını, planlarını bir kenara iterek, bilgisiyle, zarafeti, cesareti, heyecanı, aklı, yüreği ile bir olup katılan, sendikaya güç veren, gönül ve dava adamlarının müstesna hikayeleri vardır. Öz Gıda İş bugün Türkiye’nin en eski ve gıda iş kolunun en büyük işçi sendikası, hak ve özgürlüklerin ve kazanımların adresi olmuşsa, geçmişten beri üye, öncü ve gönül verenlerin vefakâr, fedakâr gayretleri sayesindedir. Sizleri dinleyince beni de heyecanlandıran yapacağınız bu çalışmayı anlamlı ve değerli buluyorum, elimden gelen her türlü desteği vermeye hazırım” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Abdulhalik Damar, İlkdoğan’a, ekibimizi çok sıcak karşıladınız, ağırladınız, verdiğiniz değerli bilgilerle ufkumuzu açtınız. Yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 16 Haziran 2022 Perşembe