Üyelerimizle birlikte Çanakkale'deydik

Üyelerimizle birlikte Çanakkale'deydik

İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, sosyal etkinlikler kapsamında 4-5 Haziran 2022 tarihlerinde yaklaşık 325 üyemizi Çanakkale Destanı’nın yazıldığı tarihi yarımadaya taşıdı.

Öz Gıda İş Sendikası İstanbul I Nolu Şube Başkanlığımız ve işyerlerimizin işbirliğiyle yapılan Çanakkale gezisine Şube Başkanımız Emrah Akın’ın yanı sıra Ülker Çikolata İdari İşler Sorumlusu Kadir Yılmaz, Önem Gıda İdari İşler Sorumlusu Muhittin Terzi, CCC Çorlu İK Müdürü İsmail Bulgan, Biskot Silivri İdari İşler Sorumlusu İbrahim Tunç, Ülker Çikolata, Önem Gıda ile Silivri Biskot ve CCC Çorlu işyerlerinde çalışan temsilci ve üyelerimiz katıldı.   

Çanakkale yarımadasını gezen üyelerimiz hem unutulmaz bir gezi programı yaşadı hem de tarihe tanıklık etti. Çanakkale Savaşının yaşandığı bölgeler, anıtlar, şehitlikler ve müzeler manevi bir atmosferde gezilirken, Çanakkale`de verilen üstün mücadelelerin yaşanmış örnekleri de tur rehberi tarafından katılımcılara anlatıldı.

Gezi programı üyelerimiz tarafından büyük bir beğeni ve memnuniyetle karşılandı. Çanakkale Şehitliğini görmek her zaman hayalleri olduğunu, ülke ve millet olarak var oluş mücadelesi vermiş olduğumuz Çanakkale savaşının yapıldığı mukaddes toprakları gezip gördükleri için çok mutlu olduklarını belirterek emeği geçenlere, işyerlerimizin yöneticilerine ve sendikamıza teşekkür ettiler.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 6 Haziran 2022 Pazartesi