Ak Gıda futbol turnuvaları başladı

Ak Gıda futbol turnuvaları başladı

Koronavirüs önlemleri kapsamında uzun süre ara verilen Ak Gıda Kahramanmaraş ve Karaman fabrikalarında geleneksel halı saha futbol turnuvaları mayıs ayı içerisinde start aldı.

Kahramanmaraş fabrikası halı saha turnuvasının açılışına Fabrika Müdürü Ceyhun Erdem Azgı, İK Uzmanı Burak Alp ve temsilcilerimizin yanı sıra çalışanlarda yoğun katılım gösterdi. Başlama vuruşunu fabrika müdürünün gerçekleştirdiği turnuvada ilk müsabaka A3 takımı ile Homojen takımları arasında oynandı. A3 takımı Homojen’i 9-2 yenerek turnuvanın ilk galibi oldu.

Karaman Ak Gıda Futbol Turnuvasının başlama vuruşunu Gürsoy yaptı
Ak Gıda Karaman Geleneksel Halı Saha Turnuvası süresince üyemiz işçilerin oluşturduğu 13 takım mücadele edecek.

Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy tarafından başlama vuruşu yapılan turnuvanın ilk gününde 4 takım mücadele etti. Birinci Sahada Yoğurt-Ayran ile Depo bölümü arasında yapılan mücadele Depo Bölümünün galibiyetiyle son buldu. İkinci sahada ise Kaşar Paketleme ile Yardımcı Tesisler arasında yapıldı. Bu mücadeleyi de Kaşar Paketleme kazanarak bir üst tura yükseldi.

Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy’un yanı sıra, Fabrika Müdürü Önder Metik, Üretim Müdürü Yusuf Önder Özaslan, İK Uzmanı Fatih Ünalmış, Şube Başkan Yardımcımız Süleyman Şahan, Temsilcilerimiz ve çok sayıda izleyicinin katıldığı turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Gürsoy, “yapılan bu aktiviteler ile yoğun iş temposu ile gecesi ve gündüzü olmayan emekçilerimizin streslerini atmak, birlik ve beraberliği sağlayarak kardeşlik duygularını ön plana çıkarmayı hedefliyoruz. İnşallah bu turnuvalarda seyir zevki yüksek müsabakalar oynanır.” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Haziran 2022 Çarşamba