Rize Şube Başkanlığımızdan iftar yemeği

Rize Şube Başkanlığımızdan iftar yemeği

Öz Gıda İş Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımız tarafından 24 Nisan 2022 tarihinde iftar yemeği düzenlendi.

Rize Şube Başkanlığımız tarafından organize edilen iftar yemeğine Çaykur ve Çaysan işyeri sendika temsilcilerimizin yanı sıra, Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcılarımız Necdet Hacıosmanoğlu, Fatih Kandemir, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz Halis Çakır, Enis Karabacak, Hasan Karamahmutoğlu, İdris Doğru, Şube Kadın Komitemiz ve Gençlik Komitemiz katılım sağladı.

İftar programında konuşan Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı; "iftar programımızı Rabbim hayırlara vesile kılsın. Birliğimiz daim olsun. Öz Gıda İş Sendikası olarak biz büyük bir aileyiz. Davetimize gelerek bizleri onurlandırdığınız için şube başkan yardımcılarımıza, şube yönetim kurulu üyelerimize, tüm temsilcilerimiz ve komitelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan ayının sevgi, hoşgörü ve dayanışma duygularının yoğun şekilde yaşamasına vesile olduğunu vurgulayan Bursalı, “dünya genelinde zor bir dönemden geçmekte olduğumuz ramazan ayının, huzur, hoşgörü ve barış getirmesini, birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuşmamızı temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 25 Nisan 2022 Pazartesi