İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile sendikamız arasında avans uygulaması imzalandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile sendikamız arasında avans uygulaması imzalandı

Öz Gıda-İş Sendikamız ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında İstanbul Halk Ekmek ve Hamidiye Kaynak Sularında uygulanmak üzere toplu iş sözleşmesi öncesi %54,44 oranında avans uygulaması imzalandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığında 1 Nisan 2022 tarihinde yapılan imza törenine, İştirakler adına Ali Arzuman, Ertürk Eras ve Damla Demir Avinca, sendikamız adına ise Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu ve İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın katılım sağladı.

İşçilerin yüzlerinin gülmesine vesile olmaktan dolayı memnunuz”
İmza töreninde bir konuşma gerçekleştiren sendikamız Genel Başkanı Mehmet Şahin, İstanbul Halk Ekmek ve Hamidiye Kaynak Sularında çalışan işçilerin yüzünün gülmesine vesile olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Pandemi nedeniyle Türkiye ekonomisinde var olan sorunların son dönemde yaşanan ekonomik krizlerle birlikte derinleşerek doğrudan insanlara, genel olarak hayata ve ücretli çalışanlar üzerinde son derece ağır etkiler bıraktığını dile getiren Şahin, “bu zor günlerde çalışanlarımıza toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlanmadan yapılan bu jest üyelerimiz arasında sevinçle karşılanmıştır. Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, İstanbul Halk Ekmek ve Hamidiye Kaynak Suları Genel Müdürleri ile yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 2 Nisan 2022 Cumartesi