Çaykur temsilcilerimize iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

Çaykur temsilcilerimize iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımız tarafından organize edilen "İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu eğitim semineri sona erdi.

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde 15 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Eğitim Seminerine Çaykur Çay İşletmelerini Genel Müdürlüğüne bağlı fabrikalardaki işyeri sendika temsilcilerimizin yanı sıra, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Fatih Kandemir, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu üyelerimiz ve Kadın Komitesi Başkanımız Dilek Kansız katıldı.

Eğitim semineri, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ ve Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı'nın yaptığı açılış konuşmaları ile başladı.

Konuşmasında temsilci eğitimlerinin önemine vurgu yapan Karadağ, “Eğitim konusunda sendikamız o kadar kurumsallaşmıştır ki, üyelerimize verilen rutin eğitimlerin dışında, her görev kademesine özel çalışmalar yapılmaktadır. Temsilcilerimizden personelimize, şube başkanlarımızdan genel merkez yöneticilerine kadar her kademe sürekli eğitim içerisindedir. Öz Gıda İş kurulduğu günden bu tarihe kadar bütün başarılarını, gerekli tüm alanlarda eğitim vererek yetiştirdiği kadrolarına borçludur” diye konuştu.

Temsilcilerimize Eğitim Mustafa Erdoğan tarafından verildi
Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan eğitim süresince “İş Sağlığı ve Güvenliği” konusu hakkında temsilcilerimize bilgilendirmelerde bulundu. Yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 17 Mart 2022 Perşembe