Personelimize Yönelik Temel Fotoğrafçılık Eğitimimiz Tamamlandı

Personelimize Yönelik Temel Fotoğrafçılık Eğitimimiz Tamamlandı

Personelimize yönelik kurum içi temel fotoğraf çekimi eğitim programımız -15-16 Şubat 2022 tarihlerinde Ankara’da yapıldı.

Genel Merkezimizin toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim programı, Genel Merkez ve Şube Başkanlıklarımızda görev yapan personellerimize yönelik gerçekleştirildi. 2 gün süren fotoğrafçılık eğitimini profesyonel fotoğrafçı Hüsamettin Kurt verdi.

Açılışta konuşan Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ; “Fotoğraf hayatımızın her alanında kullandığımız bir araç. Fotoğrafçılık eğitimi ile kurumsal kapasitemizi yükseltmeyi amaçlıyoruz.  Hem mesleki olarak kullanacağımız hem de hobi olarak özel hayatımızda faydalanabileceğimiz bir sanat alanı. Alınan bu eğitim ile bakış açınızın tamamen değiştiğini göreceksiniz, eğitimin umduğumuz faydayı sağlayacağını temenni ediyor hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Eğitim Programının ikinci gününde programa katılan Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, eğitimin başarılı geçmesini dileyerek katılımcıları selamladı.

Fotoğrafçılık eğitiminde; fotoğrafın kadrajında bulunan doğal çizgilerin kullanılması, uzak ve yakın çekimler, simetrik yani fotoğrafın ortasından enine ve boyuna çizgi çekilmesi, renk kontrastı, ışık kullanımı, fotoğraf karesinin dolu olması ve çekim teknikleri gibi iyi fotoğraf çekmenin kuralları uygulamalı olarak anlatıldı.

Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 17 Şubat 2022 Perşembe